• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ÇİVRİL’DE KARADENİZ GÜNLERİ BAŞLIYOR

ÇİVRİL’DE KARADENİZ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Çivril’de Belediye tarafından 13 – 21 Mayıs tarihlerinde Karadeniz Günleri düzenleneceği bildirildi.
Çivril Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Karadeniz Günleri’ 14 Mayıs Pazar gün Hamsi şöleni ile başlayacak. Şenlikler kapsamında Karadeniz’in sevilen sanatçısı Selçuk Balcı konser verecek.
Etkinlik kapsamında bir hafta boyunca Karadeniz ürünleri pazarı ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el işlerinin sergilendiği pazar kurulacak ve Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek. Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri müdürlüğünden yapılan açıklamada Kültürel etkinliklerimiz içerisinde ülkemizin farklı bölgelerini tanıtmak için bu tür etkinlikler yapacağız. Karadeniz Bölgesi'nden başladık. Tüm halkımızı bekleriz denilerek “13 – 21 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanımızda yapılacak olan “Karadeniz Günleri” şenlikleri vardır. Şenliğimiz süresince çeşitli etkinlikler olacaktır. Hamsi şöleninden çeşitli sanatçılarımızın katılımıyla konserler ve etkinlikler olacaktır. Karadeniz bölgesi yöresel ürünleri de yer alacaktır" denildi.
Bir hafta sürecek etkinliklerde Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri’nin Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar yararına yardım kapmayansının da yapılacağı ifade edilerek “Etkinlik süresince gönlü güzel üniversite öğrencilerimizden bir grup “ Çocuk Esirgeme Kurumu” için yardım kampanyası yapacaklar. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik bu yardım kampanyasına katılımlarınızı bekleriz” ifadelerine yer verildi. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası