• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

Büyükşehir’den Bozkurt’a atış poligonu

Büyükşehir’den Bozkurt’a atış poligonu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozkurt ilçesine kazandırılan Bozkurt Trap-Double Trap-Skeet Atış Poligonu’nun açılışını gerçekleştirdi. Poligondaki ilk atışı yapan Başkan Osman Zolan, başarılı atışlarıyla göz doldurdu.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Bozkurt ilçesine kazandırdığı Bozkurt Trap-Double TrapSkeet Atış Poligonu’nun açılışı yapıldı. Atıcılık sporunun gelişmesi ve bu spor dalına gönül verenlere söz verdiği poligonun açılışını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Üç yıl önce bu alanla ilgili sizlerin huzuruna çıktığımda Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak atıcılıkla ilgili burada bir tesis kazandıracağımızın sözünü vermiştik. Şükürler olsun bugün burada bu açılışı yapmanın ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunuz yaşıyoruz. Çok şükür söz verdik yaptık. Sözlerimizi tutarak omuzlarımızdaki yükleri bir bir azaltıyoruz, mutluluğumuz artıyor” diye konuştu.
İlk atış Başkan Osman Zolan’dan
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bozkurt’a ve atıcılık sporuna gönül veren kardeşlerimize bir imkan sağlıyoruz. Bununla birlikte inşallah bu sporun burada gelişmesine vesile olacağız. Tam otomatik mekanizmalarıyla beraber ilçemize kazandırdığımız poligonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Allah’ım bizleri daha güzel işlerde birlik, beraberlik ve huzur içinde bir araya getirsin inşallah. Bu güzellikleri artırarak Bozkurtumuzu daha güzel noktalara getirmeyi arzu ediyoruz.” Konuşmanın ardından Bozkurt Trap-Double Trap-Skeet Atış Poligonu’nun açılışı Başkan Zolan ve beraberindekiler tarafından yapıldı. Daha sonra poligondaki ilk atışı yapan Başkan Osman Zolan, başarılı atışlarıyla göz doldurdu.
ÇİVRİL’E DE BÖYLE BİR TESİS KAZANDIRILMALI
Bozkurt’ta yapımı tamamlanan atış poligonunun bir benzerinin de Çivril’e yapılması gerektiğini belirten Çivril Avcılar Kulübü Başkanı Ali Öz, bugün “Çivril’de yaklaşık 1200 avcı bulunuyor. Avcılık ve atıcılık ile ilgilenen arkadaşlarımız boş zamanlarını değerlendirmesi ve avcılığı spor haline getirmek için böyle bir tesisin ilçemize kazandırılması çok büyük önem arz ediyor” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası