• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇEVAK OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

ÇEVAK OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Dr. Güngören Yedinci Kez Başkanlığa Seçildi.
Merkezi İstanbul’da bulunan ÇEVAK Çivrilliler Eğitim ve Kültür Vakfı’nın iki yılda bir yapılan seçimli olağan genel kurulu 12.02.2017 tarihinde Merter’deki vakıf merkezinde yapıldı.
Yönetim kurulu üyeleri, mütevelli heyet üyeleri ile AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Çivril’den gelen E. Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu ve Egebir Genel Sekreteri Av. Alaiddin Kölgesiz de katıldığı genel kurulda İstanbul’daki bazı Çivrilliler de misafir olarak bulundu.
Açılış konuşması ve saygı duruşunun ardından yapılan seçimde divan başkanlığına Av. Ali Genç, divan üyeliklerine ise Nuran Güngören ve Şakir Sezer seçildiler.
Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunması ve müzakere edilmesinin ardından her iki rapor oy birliğiyle ibra edildi.
Daha sonra yapılan tek listelik yönetim kurulu seçiminde Hüseyin Güngören, Mahir Özkan Sayın, Behçet Pekuz, Kazım Şengül ve Ahmet Sezer’in oy birliğiyle seçildiler.
2005 yılında ilk kez başkanlığa seçilen ve bu dönemle birlikte yedinci kez başkanlığı tekrar seçilen Op. Dr. Hüseyin Güngören güven tazeledi.
Genel kurulun ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, E.Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu ve işadamı Alaattin Kameroğlu Çevak’ın faaliyetleri ve Çivril’in sorunları hakkında duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.
Genel kurul sonrasında ikram edilen yiyecek ve çay eşliğinde saatlerce Çivril konulu sohbetler edildi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası