• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İSMAİL ÇORBACIOĞLUNDAN SİYASET DERSİ

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İSMAİL ÇORBACIOĞLUNDAN SİYASET DERSİ

Çivril Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Personel alımı ve 2017 yılı sözleşmeli personelin alacağı ücretlerin de belirlendiği toplantıya MHP’li İsmail Çorbacıoğlu ile CHP’li Tunay Yazıcı’nın polemiği damga vurdu.



“SİYASETİ BİLMİYOR OLABİLİRSİNİZ”
Meclis üyelerinin geç gelmesinden dolayı geç başlayan toplantıda meclis ve Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in 2017 yılı içinde yapılacak yatırım ve projeleri anlatıldı. Konuşmasında 23 Nisan Parkı’nın yapım ihalesinin 15 Şubat’ta yapılacağını ifade eden Başkan Güven Menteş Mahallesine yapılacak hayvan pazarının da 1 Milyon 151 bin TL’ye ihale edildiğini ve en kısa zamanda yapımına başlanacağını belirtti.
Başkan Gürcan Güven’in bilgilendirme konuşması sonrası gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Tunay Yazıcı “Ak Parti iktidara gelirken yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğini söylemesine rağmen 15 yıllık sürede 3Y ile mücadelede sınıfta kaldı” dedi.
Tunay Yazıcı’nın konuşmasından sonra söz alan MHP Grup Sözcüsü İsmail Çorbacıoğlu meclis’in asıl vazifesinin genel politikadan ziyade yerel konuları görüşmesi gerektiği ve gündem dışı konuları meclis dışında konuşulması gerektiğini ifade ederek “ Tunay bey bilmiyor olabilir ama yerel meclisler genel politikalar hakkında karar alamazlar. Onun için belediye meclisinde Çivril’i ilgilendiren ve gündem de olan konuları konuşmamız gerek. Her ay gündem dışı konuşmalardan dolayı meclis geç başlıyor ve asli görevini yapamıyor” dedi.
İsmail Çorbacıoğlu’nun çıkışından sonra gerilen ortam meclis Başkanı Dr. Gürcan Güven’in araya girmesi ile yumuşarken toplantıya İsmail Çorbacıoğlu’nun CHP’li meclis üyesi Tunay Yazıcı için sarf ettiği ‘Siyaseti Bilmiyor Olabilirsiniz’ sözü damga vurdu.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası