• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

Bakan Geldi Bakan..

Bakan Geldi Bakan..

Geçtiğimiz Pazar günü AKP Çivril İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli milletvekili Cahit Özkan’ın yanı sıra ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi de katıldı. AKP Çivril Örgütü heyecan ve özenle üst düzey misafirlerini ağırlarken, Çivrilliler de bir kez daha bu üst düzey ziyaret sonucu ‘’Çivril’e hizmet gelecek.’’ düşüncesiyle beklenti ve umutlarını tazeledi. Toplantıda Çivril için bir söz alındı mı, yeni bir yatırımın ilk adımı atıldı mı bilmiyoruz, ancak..
Çivril ilçe belediye başkanımız Sayın Gürcan Güven AKP’li olduğu için, Denizli büyükşehir belediyesi başkanı Sayın Osman Zolan iktidar partisi AKP’den olduğu için Çivrilliler yerel seçimler öncesi vaad edilen projelerin hayata geçirilmesini bekliyor. Denizli’de ne varsa Çivril’de de o olsun istiyor. Öte yandan Çivrilliler, 1 Kasım seçimlerinde iktidar partisinin Çivrilli adayı Sayın Cahit Özkan’ı meclise gönderdiği için Çivril’in Ankara’da elinin güçlendiğini, TBMM’nde Çivril’i temsil eden, Çivril’in sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarfeden birisinin olduğunu düşünüyor. Haliyle Çivril’e hizmet gelmesini bekliyor.
Çivril o kadar şanslı ki.. Çivril’e hizmet edecek belediye başkanları iktidar partisinden, iktidar milletvekili Çivrilli dahası Türkiye’yi yöneten bakanlar kurulunda da Denizlili milletvekili var. Hal böyle olunca Çivril’in sesi Ankara’da bir hayli yüksek, eli bir hayli güçlü diye düşünüyor Çivrilli. Hele bir de bakanımız Çivril’e gelip AKP’nin danışma toplantısına katılınca beklentileri tavan oluyor Çivrillinin.
İbre Çivril’e bu denli dönmüşken, Çivril’in eli bu denli güçlüyken, Çivril üst düzey yöneticilerle ziyaret edilip sorunları birebir yerinde görülürken hala Çivril’in çehresi değişmez, Çivril’in sorunları çözülmezse, çarşının göbeğinde bir harabe haline getirilen öğretmenevi parkında ve 23 Ağustos 2015‘te Hükümet Caddesi ve Uşak Caddesi’nde başlaması bizzat belediye başkanımız Sayın Gürcan Güven tarafından açıklanan çalışmalar başlamazsa ve sorumlu olarak da Çivril’deki muhalefet gösterilirse vah ki vah Çivril’e, Çivril’i yönetenlere, Çivril’i temsil edenlere.
Kısa Kısa
Hükümetimizin Fidel Castro’nun hayatını kaybedişinin ardından yayınladığı ‘’Fidel Castro, Küba’daki genç kuşaklara yol gösterecek değerleri ve idealleri miras bırakmıştır. Hayatını adadığı mücadele sadece Küba’da değil, tüm dünyada yankı bulmuş ve farklı siyasi kamplarda dahi saygınlık uyandırmıştır. Küresel adaletsizliğe karşı çıkmış, daha eşitlikçi ve dayanışmacı bir dünya kurulması için çalışmıştır.” mesajı çok beğendim.
Başbakan Binali Yıldırım’ın doların yükselişi hakkında sorulan bir soruya ‘’Dolar dolsa ne olur, dolmasa ne olur.’’ şeklinde cevap vermesi ekonominin gidişatı konusunda beni daha fazla endişelendirdi.
AB ile ilişkiler gittikçe kötüleşiyor. Şaşırtıcı olan dün AB müzakereleri başlıyor diye gündüz vakti havai fişek atanlar, vizesiz Avrupa’ya gideceğiz diyenler bugün AB’ye küfrediyor. Yine mi kandırıldık ?!
Elma para etmedi, üretici elmaları söktü, elmalar sobalara kaloriferlere yakıt oldu. Çivrilli ısınıyor ama Çivril özellikle akşamları dışarı çıkılmaz hale geliyor. Hava zehir gibi, öksürmeye başladım yine.
Son olarak, sağlıcakla kalın..
AYDIN SAMANCI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası