• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ÇİVRİL’E YAN BAKILMIYOR

ÇİVRİL’E YAN BAKILMIYOR

Açık öğretim sınavları nedeniyle Pazartesi günü oynanan süper amatör lig maçında Yeşil Çivril Belediye Spor Denizli Merkez Spor’u 4 -3 mağlup etti.
İlk yarısı 1 -1 biten maçta ikinci yarı açık futbol oynayan iki takım seyircilere heyecan dolu bir ikinci yarı izletti.
SÜTÇÜ GİRDİ OYUN DÖNDÜ
1 – 1 biten ilk yarının ardından ikinci yarıya hızlı başlayan Denizli Merkez Spor 60. dakikada Bayram’ın ayağından bulduğu golle 2 -1 öne geçti. İkinci golü yedikten sonra geriye düşen ve ruhunu bulan Yeşil Çivril Belediye Spor 60. dakikada oyuna giren ‘Sütçü’ Hüseyin’in 65. dakika da attığı gol ile beraberliği yakaladı. Beraberlikten sonra daha atak bir futbol oynayan Yeşil Çivril Belediye Spor 70. dakikada Emin’in 86. dakikada da Ali Doğanay’ın attığı gollerle Denizli Merkez Spor’u 4 -3 mağlup etti. Merkez Spor’un maçın 86 dakikasında bulduğu golden sonra maçın son dakikaları heyecan içinde geçerken maçı izlemeye gelen futbol severler sezonun en heyecanlı maçını izleme şansı yakaladılar.
Yeşil Çivril Belediye Spor ligin 10. hafta sonunda 19 puanla dördüncü sıradaki yerini korurken gelecek hafta Yağmur İzolasyon Akhan Spor ile deplasmanda karşılaşacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası