• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

BAKAN ZEYBEKÇİ ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ

BAKAN ZEYBEKÇİ ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısına katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Çivril’i ziyaret etti.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Başkanı Necip Filiz’in de katıldığı çalışma ziyaretinde Bakan Zeybekçi, ilk olarak yeni yapılan Çivril Devlet Hastanesini inceledi.
Hastane hakkında Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk’ten bilgi alan Bakan Zeybekçi daha sonra Çivril Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Orhan Burhan’dan brifing aldı. Kaymakamlık ziyareti sonrası AK Parti İlçe Teşkilatı yeni binasının açılışını yapan Bakan Nihat Zeybekçi burada bir süre partililerle sohbet ettikten sonra Çivril Belediyesine geçti. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından karşılanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, belediye şeref defterini imzaladı. Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Ak Parti İlçe Danışma Toplantısına katıldı.
Zeybekçi, toplantıda Denizli'ye yapılan hizmetlerden bahsederek, bütün hizmetleri "hayır"cılara, mahkemelerdeki tedbiren durdurma kararlarına rağmen hayata geçirdiklerini söyledi.
Olağanüstü haller yaşandığını ama bunu derken OHAL'den bahsetmediğini, zira OHAL'in geçici olduğunu belirten Zeybekci, "Bu ihanet çetesi de bölücü terör örgütü de derdest edilir ve OHAL sona ersin inşallah." Dedi.
Zeybekçi, dünyada da olağanüstü dönemden geçildiğini vurgulayarak, Brüksel'de, Fransa'da her yerde askeri kümelerin beklediğini, İngiltere'nin AB'den çıkmayacağının beklendiğini, Donald Trump'ın seçilemeyeceğinin düşünüldüğünü, ancak bunların tersinin gerçekleştiğini dile getirerek, dünyada da yeniden haritaların çizildiğini söyledi.
15 Temmuz'un bir darbe değil, işgal girişimi, kukla oynatıcılarının çizdiği harekat olduğunu, Türkiye'nin bölünmeye çalışıldığını ifade eden Zeybekçi, "Bu aziz millet hainlere büyük bir ders verdi. Böylece bir daha asla böyle bir şeyi deneyemeceklerdir, başka yöntemler bulmaya çalışacaklardır. Alevi diyecekler, Sünni diyecekler, Türk, Kürt, zengin, fakir diyecekler, durmayacaklar. Çünkü biliyorlar ki bu millet asla diz çökmedi, asla aman demedi. On milyonlarca kırıldı, şehit verdi, asla aman demedi. Hep bir kahraman, hep bir yiğit çıktı bu topraklarda." diye konuştu.
Mehmetçiği kandıran hainlerin bütün milletçe durdurulduğunu, Denizli'de de aynı şekilde kahramanlık destanlarının yazıldığını dile getiren Zeybekci, o gece AK Parti, CHP ve MHP'li vekillerle birlikte mecliste olduklarını ve hainlerin kurşunlarından, tanklarından zerre korku duymadıklarını kaydetti.
Zeybekçi, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ama şüpheniz olmasın, bu kahraman millet birilerinin yönettiği değil, coğrafyayı yöneten bir millet haline gelecek. Hainlerin karın ağrıları da ondan zaten, panikleri bu yüzden.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası