• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

MÜTEVAZI AMA İDDİALI BİR TAKIMIZ

MÜTEVAZI AMA İDDİALI BİR TAKIMIZ

Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Ozan ligin ilk sekiz haftasında hedefledikleri yerde olduklarını belirterek “Çivril olarak bu sezon güzel bir takım oluşturduk. Genç ve gayretli futbolcularımız var, şehir takıma sahip çıkıyor.

Yeni bir yönetim ve futbolcu kadrosuyla sezona başladıklarını belirten Başkan Ozan “Futbol ve futbolcu olarak alt yapısı sağlam bir ilçeyiz. Geçen sezonlarda belki beklenen başarı yakalanamamış olabilir fakat bu sezon iyi bir yönetim ve kadro kurduk. Şehir de takıma sahip çıktı. İlk yarı bitmeden oynadığımız maçlardan hedeflediğimiz puanları aldık. Planlarımız dışında bir iki maçta puan kaybımız oldu ama telafisi olmayan puanlar değil. Sezon sonunda Yeşil Çivril olarak ligi en iyi yerde tamamlamış olacağız” dedi.
Mali olarak rakiplere oranla daha düşük bütçeli bir takım kurduklarını da belirten Başkan Mehmet Ali Ozan “Ligde 4. sıradayız baktığınız zaman bizden üst sıradaki takımlar daha büyük bütçeli ve mali yapısı kuvvetli takımlar. Yabancı oyuncuları ve her mevkide alternatif oyuncuları mevcut. Biz bu sezon mütevazı ama iddialı bir takım kurduk. Hedefimiz Çivril’i futbol ve spor da marka şehir yapmak. Bu sezon şampiyonluk iddiamız yok ama bu yıl ki çalışmalarımız BAL için. En geç iki sezon sonra mali yapısı yeterince kuvvetli, alt yapısı oturmuş, profesyonel teknik ekibi ve futbolcuları ile Çivril’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil edeceğiz” dedi. Haber: Şahin Şahan


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası