• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

KAZIM ARSLAN ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

KAZIM ARSLAN ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan geçtiğimiz hafta Cuma günü Çivril’i ziyaret etti.
Cuma günü saat 11.00’de parti binasında partililerle buluşan Arslan burada partililerin sorunlarını dinleyerek, partinin genel politikası hakkında bilgilendirme yaptı. Arslan “Ülkenin temel sorunu ne başkanlık sistemi, ne de anayasa değişikliği. Ülke yolsuzluk, işsizlik, enflasyon, doların önlenemez yükselişi, bozulan ekonomi ve hepsinin üzerine terörün her türlüsünün günlük hayattaki olumsuz etkisi. Özellikle bölücü terör ülke güvenliğini, bölünmez bütünlüğünü tehdit ettiği bu günler bizlerin teröre karşı bölünmeye hayır mitinglerini tertiplemeye itiyor.
Biliyorsunuz maalesef hükümetin yanlış politikaları ne idüğü belirsiz bir çözüm süreci başlatarak, Habur Sınır Kapısında terör örgütünü davulla, zurnayla karşılayan, onlar için çadır mahkemeler kuran, ve yine Şivan Perver ile el ele fotoğraf çektiren, elebaşı Apo’ya sayın diyen, mahalle aralarında hendeklerin kazılmasına göz yuman siyasi iktidar değil midir? Tüm bunların üzerine bir de CHP’yi, teröre karşı çıkamayan, terörizmle arasına mesafe koyamayan bir siyasi parti, HDP’yle yan yana göstermeye çalışan ve bununla ilgili bir algı oluşturan siyasi iktidar, toplumdaki dayanışmayı nasıl sağlayacak?” dedi.
Çivril programı kapsamında Yukarı Sanayi Sitesi ve Işıklı Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kazım Arslan başkanlık sistemi ile ilgili bilgiler vererek olası bir referandumda vatandaşlardan başkanlık sitemine hayır demelerini istedi.
Kazım Arslan’a ziyareti sırasında CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası