• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

HEDEFİMİZ HER MAHALLEYE, HER SOKAĞA HİZMET GÖTÜRMEK

HEDEFİMİZ HER MAHALLEYE, HER SOKAĞA HİZMET GÖTÜRMEK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kıralan Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Yalçın, Fen İşleri Müdürü Ahmet Korkusuz ve Kıralan Mahallesi Muhtarı Bahri Kertik ile birlikte Kıralan Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kıralan Mahallesinde bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güven, daha sonra beraberindekilerle birlikte yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.
Çivril İlçe merkezi ve kırsal mahallerinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kıralan Mahallesine 10 kilometre asfalt çalışması yaptıkları kaydetti. Başkan Güven, “ekiplerimiz yaz sezonu boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Ben de Kıralan Mahallemize gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek görmek istedim. Birçok cadde ve mahallemizde kilitli taş, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız yoğun bir tempo içerisinde aralıksız devam ediyor. Bu sezonda gücümüz yettiği nispetinde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek” şeklinde konuştu.
İlçe merkezinde yağmur suyu tahliyesi ve kanalizasyon çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Güven mahallelerde de çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Çivril’e bağlı tüm yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Ümit ediyoruz ki 2019 yılına kadar mahallelerimizde asfaltsız yer bırakmayacağız. Asfalt kaplama çalışmaları doğrultusunda mahallelerin muhtelif yerlerinde yapılacak işlerle ilgili programlama çalışmaları tamamlanmış olup, öncelikli yollar olmak üzere program dahilinde asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Çivril Belediyesi, birlikte iş makineleriyle çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. El ele, omuz omuza kırsal mahallelerimizde girmediğimiz alan kalmayacak“ dedi.
Kıralan Mahallesinden sonra Çıtak Mahallesine geçen Başkan Gürcan Güven ve beraberindekiler Çıtak Mahallesinde devam eden kanalizasyon çalışmalarını da inceleyerek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası