• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

CHP MAHALLE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

CHP MAHALLE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

CHP Çivril İlçe Örgütü Çivril’in merkez ve mahallelerini kapsayan bilgilendirme toplantılarına başladı.
İlçe örgütü tarafından organize edilen çalışma grupları, tespit edilen mahalleleri ziyaret ederek partinin yerel ve ulusal politikaları ile çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.
Beşer kişilik gruplardan oluşan çalışma ekipleri gittikleri mahallelerde vatandaşların sorunlarına ve beklentilerine cevaplar verirken hükümet ve belediyelerin çalışmaları hakkında da bilgilendirmeler yapıyor. Çalışma grubu olarak ilk ziyaretlerini Emirhisar ve Koçak Mahallesine yapan CHP Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Tort çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada “CHP olarak halkımızla sadece seçim dönemlerinde değil her zaman irtibat halindeyiz. İlçe başkanımız Ömer Köseoğlu’nun koordinesi ile başlattığımız çalışma ile grup olarak ilk ziyaretimizi Emirhisar ve Koçak Mahallelerimize yaptık. Buralarda vatandaşlarımızla Türkiye gündemi ve gelişmelerinin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesinin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Halkın Denizli ve Çivril Belediyesinden beklentilerini dinledik yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aldık” dedi.
Ekim Ayı ile birlikte başlayan grup çalışmalarının Çivril’in tüm mahallelerinde süreceği belirtilirken çalışma gruplarının her birinde en az bir yönetim kurulu üyesinin olduğu ifade edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası