• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

ÇİVRİL BELEDİYE SPOR EVİNDE FARKLI KAZANDI

ÇİVRİL BELEDİYE SPOR EVİNDE FARKLI KAZANDI

Geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Serinhisar deplasmanından 1 puan alan Çivril Belediye Spor, bu hafta evinde konuk ettiği Başkarcı İdman Yurdu Spor’u farklı geçti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip attığı şık golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da istekli başlayan yeşilbeyazlılar, bulduğu gollerle 2016 – 2017 sezonunun ilk iç saha maçından 4- 0 galip ayrıldı. Maçın son çeyreğinde kontra ataklarla etkili olmaya çalışan konuk Başkarcı İdman Yurdu Spor son vuruşlarda etkili olamayınca sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.
Hakettiğimiz Bir Galibiyet Aldık
Maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Ali Ozan, “bu sezon güzel bir takım oluşturduk. Hedefleri olan dinamik bir ekibimiz var. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolcularımı kutluyorum” dedi.
Galibiyeti Çivril’e Armağan Etti
Çivril Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Ozan alınan galibiyet nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Başkan Ozan, galibiyeti, Çivril Halkına ve güzel bir oyun sergileyen oyunculara armağan ettiklerini belirtti. Farklı galip geldikleri içinde mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ozan, “takım yeni olmasına rağmen çok istekli. Geçen yıllara göre daha çok gol atan bir takım oluşturduk. İlk hafta Serinhisar deplasmanında atamadığımız golleri inşallah önümüzdeki haftalarda bol bol atacağız ve ligi en iyi şekilde tamamlayacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası