• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

15 TEMMUZ 2016'YA GİDEN YOL

15 TEMMUZ 2016'YA GİDEN YOL

TSK emekli generallerinden Çivril’li Ünal Karaosmanoğlu basın toplantısı düzenledi. 3 yıl önce ordudaki görevinden istifa eden Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, FETÖ baskısını ve istifasına kadar geçen süreci ‘Yaşadıklarım Paylaşamadıklarım’ adlı kitabı ile anlattı.
Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkan yardımcısı görevini yürütürken, 2013 yılında ordudan istifa ederek emekliye ayrılan Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda “Yaşadıklarım Paylaşamadıklarım” adlı kitabının tanıtımı için Denizli basını ile bir araya geldi. Orduda görev yaptığı süreç içerisinde kendisine sürekli kumpasların kurulduğunu iddia eden Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanlığı görevini yaptığı dönemde FETÖ’ye ait olan medya gruplarında kendisi adına karalama kampanyası başlatıldığını ileri sürdü. Karalama kampanyasının hemen ardından sürekli olarak görev yerinin değiştirildiğini belirten Karaosmanoğlu,” bu süreçte istifa etmenin en doğru karar olduğuna inandım. Ordudan istifa ettim. Bugün sizlere tanıtımını yaptığım kitabımda FETÖ’nün baskılarını kaleme aldım. Kitabımın adından da anlaşılacağı gibi yaşayıp paylaşamadıklarımı anlattım” dedi.
Emekli olduktan sonra siyasete atılan Emekli komutan Ünal Karaosmanoğlu’nu basın açıklamasında CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.
Perşembe günü kitabını imzayacak
Karaosmanoğlu “Yaşadıklarım, Paylaşamadıklarım” isimli kitabını 6 Ekim 2016 Perşembe günü Çivril Cumhuriyet Caddesi Dostlar Meclisi’nde imzalayacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası