• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407

SADECE 2015 YILINDA 300 BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK

SADECE 2015 YILINDA 300 BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Gürpınar Mahallesinde başlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ile birlikte asfaltlama çalışması yapılan sokakları inceleyen Başkan Güven “Çivril’e çivi bile çakmadı diyenlere sadece 2015 yılında 250 kilometre asfalt 300 bin metre kare parke taş döşediğimizi hatırlatmak isterim” dedi.
Eleştiri haklı ve doğru olduğu zaman yol gösterici ve tetikleyici bir unsur olduğunu belirten Başkan Güven “hizmet yapanları eleştirmek aslında yol gösterici ve ateşleyicidir. Eleştiri mantıklı, doğru ve haklı yapıldığı zaman hedefine ulaşır. Kişisel hırslar için yapılan değerlendirmeler eleştiri değil iftira ve yalana girer” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 2014 yılından itibaren büyük bir çalışma atağı başlattıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Güven “2014 Mart ayı ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte Çivril için bir hizmet hamlesi başlattık. Çivril’in mahallelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı tamamladık. Çivi çakılmadığını iddia edenleri Çıtak, Emirhisar ve Kızılcasöğüt Mahallelerinde halen yapımı devam eden kanalizasyon çalışmalarını görmeye davet ediyorum” dedi.
2014 TEN SONRA MESAİ KAVRAMI KALKTI
Gürpınar Mahallesinde 15 kilometrelik asfalt çalışmalarına bugün itibari ile başladıklarını belirten Başkan Güven “göreve geldiğim günden bugüne kadar bütün arkadaşlarımla mesai durumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştığımızı bilmenizi isterim. Bugün Gürpınar Mahallemizin ara sokaklarına yaklaşık 15 km olacak asfalt çalışmalarına hayırlısıyla başladık. Son günlerde değişik yerlerden Çivril Belediyesi bugüne kadar çivi bile çakmadı diyerek hakkımızda iftira atanları üzülerek görmekteyim. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bütün arkadaşlarımla mesai durumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştığımızı bilmenizi isterim. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte sadece 2015 yılında 250 km asfalt, 300.000 metrekare kilit parke taşı döşemesi yaptık. Bunlar sadece hizmetlerin küçük bir kısmı. Görev süremiz bittiğinde bütün hemşehrilerimiz görecek ki, vaat edilen sözlerimizin tamamlandığı pırıl pırıl bir Çivril olacak” dedi.
RANT KAPILARINI KAPATTIK
Belediyeciliğin şehrin menfaatlerini korumak olduğunun altını çizen Başkan Gürcan Güven belediyedeki savurganlık ve menfaatin önüne geçtiklerini belirterek “belediye başkanlığına başladıktan sonra bütün rant kapılarını kapatarak, belediyemizin bir tek kuruşunu kimseye peşkeş çektirmedim. Örneğin kum ocağımızın eski ve şimdiki hali herkesin malumudur. İş görecek en yeni arabamız 1995 modeldi. Eski araçlarla kıt kanaat hizmet verilmeye çalışılmış. Sadece bu yıl kazandırdığımız sıfır model araç ve iş makinelerinin sayısını dahi hatırlayamıyorum. Netice olarak fitne odakları tarih boyunca olduğu gibi şimdi de olacaktır. Böyle ortalık bulandıran kişileri dikkate almayıp Çivril için hizmetkar olmaya devam ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası