• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Haftası ve Çivril’in Düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı kutlandı.
Kutlamaların ilk bölümünde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlamalar İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Pesonel Yüzbaşı Ali Osman Hastarla’nın konuşmasıyla devam etti.
İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Garnizon komutanı Ali Osman Hastarla öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Cumhuriyet Meydanındaki kutlamaların son bölümünde Çivril’in kurtuluşu ve Zafer haftası ile ilgili bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bin yıldır devam eden birliğimizi kimse bozamaz dedi. Başkan Güven konuşmasında “bugün iki bayramı birlikte kutluyoruz. 1071’de Türk toprağı olan yurdumuzu ilelebet Türk ve müslüman yurdu olarak kalması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak için askerimizle, polisimizle her bir ferdimizle birlik olup mücadele edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Şehitler Mezarlığında devam eden kutlamalar Kaymakam Orhan Burhan’ın tebrikleri kabulü ile sona erdi.
Çivril Cumhuriyet Meydanı ve Şehitler Mezarlığında yapılan Zafer Haftası ve Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşu törenlerine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Osman Hastarla, Çivril Jandarma Komutanı Jandarma Üstağmen Ahmet Kemal Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Servet Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, CHP İlçe Yönetimi, STK temsilcileri ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası