• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BELEDİYEYE BORCU OLANLARA BÜYÜK KOLAYLIK

BELEDİYEYE BORCU OLANLARA BÜYÜK KOLAYLIK

Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada Çivril Belediyesine borcu olan vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada 6736 sayılı Torba Yasası ile vergi borcu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırabilecekleri belirtiliyor.
Yapılan açıklamada belediyeye borcu bulunan mükelleflerin kanundan faydalanmak için doğrudan Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiği belirtilerek vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan kanunla birlikte yeniden yapılandırılan borçların faizlerinde büyük indirime gidildiği ifade edildi. 6736 yasa ile 30. 06. 2016 öncesi borçlarda farklı taksit ve vade seçeneklerinin bulunduğu yapılandırma planıyla vergi borcu bulunan vatandaşlar kendilerine en uygun taksit ve vade seçeneğinden faydalanabilecek. Yeniden yapılandırmada 6 - 9 - 12 - 18 taksit seçenekleri bulunuyor.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “yürütülen hizmetlerin ve yatırımların devamlılığı için vergi son derece önemli. Vatandaşlarımızdan aldığımız vergiler yine vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor. Vergi borcu bulunan vatandaşların ileride çeşitli sorunlarla karşılaşmamaları için yeni yapılandırmadan faydalanmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Başvuru yapmak isteyenler
31 Ekim son gün
Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yeniden yapılandırma emlak, ilan, reklam, temizlik vergi borçlarını kapsıyor. Borçların faizlerinde ciddi indirime gidilecek. Yeniden yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

643 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası