• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

KAĞAN İÇİN SERGİ AÇTI

KAĞAN İÇİN SERGİ AÇTI

Çivrilli Resim Sanatçısı Barış Turan Çivrilli Şehit Kağan Kandemir anısına resim sergisi açtı.
Geçen yıl Şırnak’ta görevi başında şehit olan Piyade Er Kağan Kandemir adına açılan serginin açılışını Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Kadir Kameroğlu yaptı.
Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Şehit P.Er Ömer Kağan Kandemir ve tarihimizin diğer büyük kahramanlarının resimlerinden oluşan sulu boya sergisinin açılışını yaptık. Sergiden elde edilen gelir yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitimi için kullanılacaktır” dedi.
Sergi sahibi Barış Turan’da ikinci kişisel sergisi ile ilgili olarak “ülkede arka arkaya verilen şehitler hepimizi derinden üzüyor. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ben şahadetinin birinci yılında şehidimiz Kağan Kandemir adına onun resimlerinden oluşan bir resim sergisi açarak Çivril olarak vefa borcumuzu ödemek istedim. Benim için duygu yüklü bir çalışmaydı. Allah tüm şehitlere rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin” dedi.
Cumhuriyet Meydanında açılan sergide Kağan Kandemir ve Denizli’ye mal olmuş isimlerin resimlerinden oluşan yirmiye yakın resim sergileniyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası