• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613

ÜÇ MAHALLEDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI BAŞLADI

ÜÇ MAHALLEDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Çivril’de daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Çıtak,Emirhisar ve Kızılcasöğüt Mahallelerinde sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çıtak, Kızılcasöğüt ve Emirhisar Mahallelerinde kanalizasyon şebeke yapım çalışmalarına başlandığını söyledi. Başkan Güven, kanalizasyon inşaatının 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.
Çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarlarından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Güven basına yaptığı açıklamada “büyükşehir belediyemiz tarafından Kızılcasöğüt Sanayi Sitemizde 1450 metre uzunluğunda yapılan kanalizasyon çalışmasını yerinde inceledik. Altyapı işlerinin bitmesine müteakip sıcak asfalt çalışmamız ile sanayi sitemiz daha güzel duruma gelecek. İlçemize hizmet ve desteklerinden dolayı Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Çıtak Mahallemizin yaklaşık 74 kilometre uzunluğundaki alt yapı kanalizasyon çalışmaları son hızıyla sürüyor. Önceden olduğu gibi, altyapı hizmetlerimiz görülmez diye düşünmeyip, göz boyamak için değil, hemşehrilerimizin uzun yıllar kullanmaları için yapıyoruz. İlk önce altyapıya önem veriyoruz. Daha sonra bütün mahalleleri ile birlikte pırıl pırıl, üst yapı çalışmaları bitmiş bir Çivril’i inşallah hep beraber göreceğiz” dedi. Başkan Gürcan Güven Çivril’de başlayan kanalizasyon çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek “büyükşehir belediyemiz ile birlikte altyapı çalışmalarımız süratle devam ediyor. Emirhisar Mahallemize 20 kilometrelik kanalizasyon çalışmasına bugün başladık. Çivril’imize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Osman Zolan Başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası