• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ÇOCUK ŞENLİĞİ ÇİVRİL’DE


Çocuk Şenliği'nin ikinci adımı Çivril’de yapıldı. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak dedik ve iki yıldır Denizli’de yapılan Çocuk Şenliğimizi ilçemize taşıdık. Çocuklarımıza Denizli'deki yaşıtları gibi unutamayacakları bir gün yaşatmak için Çocuk Şenliğimizi Çivril’de de yaptık" diye konuştu. Başkan Güven ve yanındakiler ilçe Stadı'nda kurulmuş olan şenlik alanını ziyaret ederek Denizli Büyükşehir Belediyesince hazırlanan Çocuk Şenliği'nin ilk gününde oldukça eğlenceli bir gün yaşadı. Çocukların sevinçleri tutum ve davranışlarından belli olurken, Belediye Başkanı Gürcan Güven’de çocukların eğlencesine ortak olarak çocuk gibi eğlendi.
Çocuk şenliği ile çocukları bilgisayar başından kaldırdıklarını, sanal kahramanlardan uzaklaştırdıklarını, gerçek arkadaşlarıyla bir araya getirdiklerini belirten Başkan Gürcan Güven, “Çocuklarımızın bahar havasında enerjilerini atmalarını, gönüllerince oyunlar oynayıp eğlenmelerini istiyoruz. Şenlik alanımızda şişme oyun parklarından unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarına kadar birçok bölüm bulunuyor. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlara şenliğimiz ile birlikte arkadaşlarıyla koşup oynayacakları güzel bir gün yaşama fırsatı veriyoruz” diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafında Çivril’e gönderilen 10 otobüs ile köy ve kasaba okulları ve ilçe merkezindeki okullarda eğitim gören öğrenciler İlçe stadına getirilerek şenliğe katıldılar. Şenliğin Çivril bölümünün iki gün süreceği ve ikinci gün programının Kıralan mahallesinde yapılacağı belirtildi.



692 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası