• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

Başkan Gürcan Güvenden Selfie

Çivril Kaymakamlığı Bahar Turnuvaları sona erdi. Voleybol, futbol dallarında yapılan turnuvalara bir çok okul, sivil toplum örgütü ve vatandaşlar katıldı.

23 Mayıs 2014 Cuma günü Çivril Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çivril Lisesi’nin final maçı ile son bulan futbol turnuvasında gülen taraf Çivril Lisesi oldu. Voleybol Turnuvasında ise geçtiğimiz hafta Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çivril Esnaf Kefalet Kooperatifinin maçı vardı. Bu maçtan Esnaf Kefalet Kooperatifi galibiyetle ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Cuma günü yapılan törenle turnuvalarda dereceye giren öğrenciler ve vatandaşlar ödüllerini Çivril Protokolünden aldılar.
Kağan’ın Selfiesi
Voleybol turnuvasında birinci olan Esnaf Kefalet Kooperatifi sporcuları kupasını ve madalyalarını Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güvenden aldı. Turnuvanın en renkli ve sevilen sporcusu Kağan Kandemir kupayı veren Çivril Belediye Başkanı’na “selfie çekelim mi?” demesi üzerine başkan sporcuları kırmayarak sosyal medyada yeni fenomen olan selfie pozu verdi. Fotoğrafı çeken Kağan Kandemir “zorlu bir turnuva döneminin daha sonuna geldik. Bu turnuvada birinci olmak önemli değil, önemli olan spor yapmak, kaymakamlığımızın düzenlediği bu turnuvalara katılarak ilçemiz sosyal faaliyetlerinin gelişmesinde rol alan tüm sporculara, turnuvaların hazırlanmasında emeği geçen tüm personele takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.



1166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası