• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

Demir Kardeşlerin Yaptırdığı Okul Açıldı

Çivril’in Çıtak Mahallesinde hayırsever işadamı Vedat ve Vehbi Demir Kardeşlerin babaları adına yaptırdığı 5 derslikli “Mehmet Demir Anaokulu” törenle açıldı. Kapılarını çocuklara açan anaokulunun açılış törenine, Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kıvrak, İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Anaokulunu gezen ve okul hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Demir, eğitimin ilk öncelikleri arasında yer aldığını ifade ederek, şunları söyledi: “eğitim diyarı Çivril’de hayırsever işadamları Vedat ve Vehbi Demir Kardeşlerin eğitime yeni bir birim kazandırma adına anaokulu inşa etmesi bizleri memnun etti. Bu tür eğitim kurumlarını yapmaya alışanlar, bu tadı alanlar bir daha bundan vazgeçmiyor. Bu tür yatırımlar ilimiz, ilçemiz ve beldemiz için çok önemlidir. Bizim de önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hayırsever vatandaşlarımızın artmasını diliyorum. Çünkü eğitim beşikten başlıyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bunların eğitimini hem okulda hem sokakta arttırmanın derdindeyiz. Bu okulun inşasında emek gösterenlere, katkıda bulunanlara teşekkür ederim.”
Hayırsever iş adamı Vehbi Demir ise, "Çocukların sevincini ve güler yüzünü gördüm, mutluyum, böyle yatırımlar yaptığım için Allah'a şükürler olsun diyorum, Demir ailesi olarak gücümüzün yettiği kadar eğitim konularında yardım etmeye devam edeceğiz. Bölgemizin bu tip eğitim kurumlarına ihtiyacı olduğuna inanıyorum” dedi.
Kurdele kesiminin ardından davetliler, okul yetkilileri eşliğinde okulun içini gezerek öğrencilerle bir süre sohbet edip öğrencilerin söylediği şarkıları dinlediler. Program Vedat ve Vehbi Demir’in babaları adına okuttuğu mevlidin ardından sona erdi.
Yapılan proje doğrultusunda tamamlanan 2 katlı anaokulu 100 öğrenci kapasiteli, 5 sınıf, çok amaçlı salon, mutfak, yemekhane, öğretmen, idareci, hizmetli, veli görüşme odası, memur odasından oluşuyor.



863 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası