• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

KÖSELER’DE BİRİNCİ YAYLA ŞENLİĞİ

Haydan Mahallesine bağlı Köseler Yaylasında yapılan şenliğe Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile Belediye Meclisi Üyeleri Ali Kandemir, Niyazi Vural, Kadir Kuzu, Pervin Ünal, Gürol Mutlu ile çok sayıda Çivrilli katıldı.
Çivril Belediyesinin katkılarıyla Ak Parti Meclis üyesi Pervin Ünal önderliğinde organize edilen Yayla şenliğinde davetlilere mangal, meşrubat ve tatlı ikramı yapıldı. Çok sayıda Çivril’linin aileleri ile katıldığı şenlik sabah saatlerinde başladı.
Bu yıl ilk defa düzenlenen 1. Köseler Yayla şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Çivril'e 15 Km. uzaklıkta ve Haydan Mahallesine bağlı Köseler Yaylasında yapılan şenliğe katılan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Belediye Meclis üyeleri, şenliğe katılan çocuklarla oyun oynayarak uçurtma uçurdular.
Bu yıl ilki düzenlenen şenlikler ile ilgili olarak konuşan başkan Güven, Haydan Mahallesi Köseler Yayla Şenliği'nin bu yıl ilkinin gerçekleştiğini belirterek, “bundan sonra ilçemizde birçok kültürel etkinliğe imza atacağız. Bu sene birincisi düzenlenen Köseler Yayla Şenliği çok güzel bir ortamda gerçekleşiyor. İnşallah önümüzdeki yıl meclis üyelerimiz ve muhtarımızla birlikte bu şenliği daha iyi yerlere getirmek için çaba sarf edeceğiz. Bizler Çivril Belediyesi olarak sosyal aktivelere de önem veriyoruz. Bu gibi yayla şenlikleri, anneler günü, elma festivali gibi programları halkımız için yapmaya çalışıyoruz. Halkımız bizim için değerlidir. Yaptığımız bütün hizmetleri halkımız iyi yaşasın, yaşadıkları yerlerde insanca yaşasın diye bizler bu yola çıktık” diye konuştu.
Sabah saatlerinde başlayan şenlik öğleden sonra sona ererken planlanan konserin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği belirtildi.



1211 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası