• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

Çivril Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısına katılmak için bir araya gelen CHP’li meclis üyeleri Yeşil Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetelerini ziyaret ederek gündem değerlendirmesinde bulundular.
2 Mayıs Cuma günü gerçekleşen buluşmada CHP’li meclis üyelerinin hepsi hazır bulundu. Meclis toplantısına verilen arada basın mensupları ile bir araya gelen meclis üyeleri yerel seçimlerde verdikleri destekden dolayı basın çalışanlarına teşekkür ettiler.
Güncel konular ile yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği buluşmada yerel basının halkın ve siyasetçilerin gözü kulağı olduğuna dikkat çeken meclis üyeleri “basın ile sadece seçim dönemlerinde değil her zaman içli dışlı olacağız. Çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Basın bizim sesimiz, halkında duyan kulağı, gören gözü” dediler.
Çivril Belediye Meclisinde yürüttükleri çalışmalardan basını her daim haberdar edeceklerinin de altını çizen meclis üyeleri “yaptığımız aylık meclis toplantılarında aldığımız kararlar ile, gündeme alacağımız konuları basın ile basın sayesinde de halk ile paylaşacağız” dediler.



727 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası