• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

İŞÇİLER TARİF ETTİ PATRONLAR ÇALIŞTI

1 Mayıs İşçi Bayramında değişik etkinliklerin yapıldığı Çivril’de en farklı kutlama Eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ın oğlu Kemal Aslan’dan geldi.
Belediye binası önünde ve Cumhuriyet Meydanında yapılan İşçi Bayramı kutlamaları sona erdikten sonra belediyede çalışan taşeron işçileri pikniğe davet eden Kemal Aslan 20 işçiyi piknikte ağırladı. Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Aslan “ işçi bayramında işçi kardeşlerimizle güzel ve eğlenceli vakit geçirmek istedik. Bugün İşçi Bayramı hepimizin bayramı. Bayramda eğlenmek istedik” dedi.
Çivril’in yeni mesire alanı Bayraktepe mesireliğinde yapılan pikniğe belediyede çalışan 20 işçi ile basın mensupları katılırken mangal eşliğinde gönüllerince eğlenen belediye işçileri de işçi olduklarının ilk defa hatırlandığını belirterek “ ilk defa işçi olduğumuz için kendimizi şanslı ve ayrıcalıklı hissettik. İşçi bayramı münasebetiyle bugün bizi hatırlayan ve güzel bir program düzenleyen Kemal Bey’e teşekkür ederiz. İşçi olmanın gururunu bize yaşattı” dediler.
Üç saat süren program sonunda davete katılan patronlar ot yolarken, işçiler de otların nasıl yolunması ve nerelerin otlardan arındırılması gerektiğini patronlara verdikleri talimatlar ile tarif ettiler.



749 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası