• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

BÜYÜKŞEHİR MEZARLIĞA EL ATTI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parklar Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ile koordineli bir çalışama başlatan Çivril Belediyesi, Kızılcasöğüt Atasay Kamer parkında çevre düzenlemesi yaparlarken Çivril Mezarlığında da temizlik ve yabani otlarla mücadele çalışması başlattılar.
İlçe ve belde belediyelerine göre daha geniş makine parkına sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Çivril mezarlığında kapsamlı bir temizlik yapmaya başladı.
Konu hakkında açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven 1 Nisandan itibaren değişen yönetim anlayışı ile Çivril’e her anlamda hizmetin geldiğini belirterek; “maalesef mezarlıklarımız içler acısı durumdaydı. Seçim çalışmaları sırasında mezarlıklar konusunda vatandaşlarımızdan çok ciddi talepler ve şikâyetler aldık. Üç ayların başladığı bugünlerde mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarını başlatarak Ramazan Bayramına mezarlığımızı bakımlı ve temiz bir hale getirmeye çalışacağız. Bayramlarda ebediyete intikal eden yakınlarımızın mezarlarını ziyaret ve onlara dua niyaz etmek hem kültürümüzün hem de inancımızın bir parçası. Bu nedenle de mezarlıklarımızın temiz ve düzenli olmasının ayrı bir önemi var. Çivril belediyesi olarak mezarlık çalışmalarında bizlere verdikleri destekten dolayı başta Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere temizlik daire başkanı ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.



791 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası