• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407

DENİZLİ VALİSİ ÇİVRİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Çivril’de inceleme ve denetlemelerde bulundu. Demir'e Pamukkale Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Âdem Oklu, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ferdi Korkmaz ile daire müdürleri eşlik etti.
İncelemelerin ilk bölümünde kaymakamlık ziyareti yer aldı. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Atasay Kamer, Kadir Kameroğlu, Çivil Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven, Çivril garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer , Atasay Kamer UBYO müdürü Yard. Doç. Dr. Şevket Civelek, Atasay Kamer Meslek Yüksek okulu müdürü Doç. Dr. İbrahim Organ ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Demir'e, ilçe hakkında brifing verildi.
Demir ve beraberindeki heyet, ardından Çivril Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada başhekim Gürcan Güven’den çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Abdülkadir Demir daha sonra yeni yapılan Toprak Mahsulleri Ofisi ve SGK binasını inceledi. Oradan İlçe Tarım Müdürlüğü ve DSİ işletme müdürlüğünü ziyarete den vali Demir daha sonra 29 Eylül 2013 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak Atasay Kamer tarafından yaptırılan Çivril İmam Hatip Ortaokulu yeni binasına geçti. Binayı gezen Vali Demir, okulun yapımını üstlenen Vehbi Demir ve Kaymakam Orhan Burhan’dan bilgi alarak, okulun açılışa tam teşekküllü hazır hale getirilmesini istedi. Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek okuluna geçen Vali Abdülkadir Demir burada okul müdürü Yard. Doç. Dr. Şevket Civelek ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı’dan bilgi aldı. Okul öğrencileri ile de bir süre sohbet eden vali Demir daha sonra Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Çivril ziyareti sırasında açılışını yapacağı Kızılcasöğüt Nevişet Kamer Anaokulu ile Rasime Ana Kameroğlu Camisi ve Kız Kur’an Kursunu inceledi.
Yaklaşık üç saat süren ziyaret sonunda Vali Abdülkadir Demir, “Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız, ilçemizin genel durumu ve ihtiyaçlarını bize ilettiler. Bizler kamu görevlileri olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ne ise onları yerinde tespit etmek, yerinde çözülmesi mümkün olanları yerinde, ilde çözülmesi gerekenleri il merkezimizde, Ankara'da çözülmesi gerekenleri de takibini yaparak çözmek istiyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.



1125 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası