• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

Genç İşadamlarında İftar Yemeği

Çivrilli işadamları ve Çivril Protokolü Genç İşadamları Derneği (ÇİGİAD)'nin geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
Çivril Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ÇİGİAD) verdiği iftar yemeğinde iş adamları, tüccar, siyasiler ve bürokratlar bir araya geldi.
Dernek Başkanı Bilal Altunay, yemekle ilgili olarak yaptığı açıklamada iş dünyası olarak iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirterek, “Birincisi 115 üyeye sahip kocaman bir aile olmanın mutluluğu, ikincisi ise siz kıymetli yönetici ve amirlerimizle esnaf, sanatkar, tüccar ve sanayicilerimizi iftar soframızda bir arada bulundurarak bir kaynaşma, birlik ve beraberliğe vesile olmaktır” dedi.
Çiğdem Kamer öğrenci yurdunun sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven, Çivril Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Arslan, Çivril Köy İçme Suları Grup Başkanı Ramazan Ceylan, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ali Emre, Ak Parti Çivril İlçe başkanı Ümit Çelik ile daire müdürleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeği ile ilgili olarak açıklama yapan dernek başkanı Bilal Altunay, Çivril İşadamları Derneği olarak düzenledikleri iftar sofrasında herkesi en kalbi duygularla selamladığını ifade ederek, “Çivril ekonomisinin her sektöründen ve her ölçekten şirketlerini kucaklayan ÇİGİAD, 2003 yılında başladığı yürüyüşüne koşarak devam ediyor. İş adamlarımıza yeni fırsatlar oluşturarak ve küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına gösterdiğimiz çabalar meyvelerini vermeye başladı. Çivrilli iş adamları olarak Türkiye’nin her yerinden iş imkânları araştırıp, yeni pazarlar kurma derdindeyiz. Biz bu gücümüzü değerli üyelerimizden alıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamında davetimizi geri çevirmeyip buraya gelen değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
İftar yemeği gerçekleşen sohbetlerin ardından misafirlere yapılan semaverde çay ikramıyla sona erdi.



1727 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası