• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

“Vizyonum Var. Proje Adamıyım”

Geçtiğimiz haftalarda Çivril siyasetini hareketlendiren Maden Mühendisi Osman Cengiz, bu hafta da söylemleri ile Çivril gündeminde yer bulmaya devam ediyor.
Osman Cengiz ile yaptığımız söyleşide; “2009 Yerel seçimleri için aday adayı olurken ve şu anda aday yapılmayı beklerken kaybetmek gibi bir düşünce içinde olmadım. Çünkü kazanmayı düşünenlerde kaybetme korkusu vardır. Çalışmaktan, hizmet etmekten, güzellikleri ortaya çıkarmaktan başka düşüncesi olmayanların hiçbir zaman kaybetme korkusu yoktur. Biz arkadaşlarımızla, ekibimizle ve halkımızla beraber projelerimizi uyguladığımız zaman bütün Çivril ve Çivril'liler güzellikleri görecek, insan odaklı hizmetten, sosyal belediyecilikten, hayat standardını yükseltecek çalışmalardan, Çivril'imizin potansiyelini ortaya çıkaracak çalışmalardan faydalanarak, insan kaynaklarının ve potansiyelinin ve kıt olan maddi imkanlarının israf edilmediğini göreceklerdir. Gördüğünüz gibi kazanan sadece Çivril ve Çivril'liler olacaktır. Vizyonumuzun ve projelermizin bazılarının bugün uygulandığını görmek şahsımı ayrıca mutlu etmektedir. Örnek olarak; 2009 yerel seçimlerinde aday adayı olurken "100.YIL'a Hazırlanıyoruz" parolasıyla Çivril'imize hizmet etmeyi düşündüğümüzü partililerle ve basın aracılığıyla Çivril'imizle paylaşmıştık.Bu "100. Yıl" Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılıdır. Yerel seçimlerden yaklaşık 2 yıl sonra yapılan genel seçimlerde de AK Partimiz "HEDEF 2023" Parolasıyla seçimlere girmiş ve %52 oyla, her iki kişiden birinin oyunu alarak millete hizmete devam denmiştir. Yani bizim Çivril için 2009 yılında koymuş olduğumuz 2023 yılı hedefi, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi tarafından tüm Türkiye için hedeflenmiştir” dedi.
Dünya Değişiyor, Türkiye Değişiyor, Denizli Değişiyor, ÇİVRİL'DE DEĞİŞMELİ:
Tüm Dünyada pek çok değişişinin yaşandığını belirten Osman Cengiz, “biz bunları görebiliyoruz. Başbakanımızın Türkiyede gerçekleştirdiği değişim ve dönüşümü, eski Denizli Belediye Başkanı olan şu anki Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekçi Bey'in Denizli'de yaptığı değişimi, bu değişimi devam ettiren Osman Zolan Başkanımızın ve ekibinin çalışmalarını vicdan sahibi herkes görüp takdir etmektedir. İşte bizde Çivril'imizde bu değişimi yaparak Çivril'i Mark İlçe yapmak istiyoruz. 2009 yılında yerel seçimler dolayısıyla ortaya koyduğumuz vizyon projelerin bazılarının değişik yerlerde uygulanmaya çalışıldığını görmek bizleri ayrıca mutlu etmekte ve Çivril için dertlenmeye, aşk derecesince Çivril'i sevmeye, Çivril'lileri mutlu edecek, yaz-kış aktif bir şekilde günlerini geçirecek ve insanımızın ekonomik gelirini arttıracak, hayat sıtandardını yükseltecek projelerimizi ortaya koymaya devam edeceğiz. "Durmak Yok Yola Devam" diyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.



781 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası