• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

Çivril Siyaseti iftar yemeğinde buluştu.

Hayırsever İşadamları Savaş Varlıklar ve Mustafa Kamar 19 Temmuz 2013 Cuma akşamı 1500 kişilik iftar yemeği verdi.
Çivril Sebze Pazarında verilen yemeğe Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ali Emre, Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Çelik, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Belediye Eski Başkanı Ahmet Ateş, İlçe Müftüsü Himmet Çetin Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan ve Yönetim Kurulu, Çarşı Esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ezan sesinin duyulmasına müteakip orucunu açan vatandaşlar, ilçe müftüsü Himmet Metin’in duaları eşliğinde yemeklerine devam etti. Savaş Varlıklar’ın organize ettiği yemeğe yaklaşık 1400 kişinin katıldığı bildirilirken, Varlıklar’ın sağcı veya solcu tüm vatandaşlarla samimi sohbetleri gözlerden kaçmadı.
Varlıklar, “Ramazan ayı dolayısı ile böyle bir iftar yemeği düzenledik. Yemeğe icabet eden herkese teşekkürlerimi sunarım dedi” Ramazan ayında küslüklerin sona erdiğini yardımlaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Savaş Varlıklar “Ramazan ayında paylaşmak çok önemlidir. Sevgiyi, emeği, yemeği, kederi, mutluluğu, Ramazanı ve bayramı paylaşmalıyız. Sevgi paylaştıkça büyür. Böylelikle çevreyi manevi bir atmosfer kaplamış olur.” Şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.



837 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası