• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

Çivril’li Tır Sürücüsü Sivaslı’daKazaya Karşıtı Bilanço; 4 Ölü

Uşak–Çivril kara yolu Uzunoluk mevkiinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Akgül ailesi tatil için Ankara'dan Antalya'ya gitmek üzere sabah yola çıktı. Mehmet Akgül'ün (53) kullandığı 06 MBV 54 plakalı otomobil, Uşak Sivaslı istikametine giderken, Çivril’den Uşak’a hareket eden Hasan Aksoy yönetimindeki 20 AUP 99 plakalı tır ile Uzunoluk mevkiinde çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Akgül ile oğlu Onat Mustafa Akgül(7) olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Fadime Nalan Akgün (57) ile kızı Neva Akgül (7) ise ağır yaralandı.
Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ambulansları tarafından yapılarak Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kişinin cenazeleri Sivaslı Devlet Hastanesi Morguna konuldu.
Uşak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan anne ve kızı da Çarşamba akşam saatlerinde Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti. Anne ve kızının cenazeleri, işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldüğü bildirildi.
MUTLULUKLARI FOTOĞRAFLARDA KALDI
Yıllarca çocuk hasreti çektikten sonra Onat Mustafa ve Neva adını verdikleri ikizlerine kavuşan, Ankara'da Merkez Bankası'ndan emekli olduktan sonra Kuğulu Pasajı'nda antikacılıkla uğraşmaya başlayan Mehmet Akgül ve devlet memurluğundan emekli eşi Nalan Akgül'ün çocuklarıyla mutlu günleri fotoğraflarda kaldı.
Yapılan ilk incelemelerin ardından TIR sürücüsü Hasan Aksoy’un gözaltına alındığı ve kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.



1072 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası