• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

2012-2013 SEZONUNUN SON MAÇI BU HAFTA SONU ÇARDAK’TA YAPILACAK. U-19 LİGİNDE YEDİ MAÇTA 21 PUAN TOPLAYAN YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR ÇARDAKSPORU DEPLASMANDA YENİP NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR.

                Tarihinde ilk kez U-19 Süper ligine çıkmak isteyen Çivrilspor hafta sonu yapılacak olan Çardakspor karşılaşmasıyla sezonu mutlu kapatmak istiyor.

                Oynadığı maçlarda bu güne dek puan kaybetmeyen ve lider durumda olan takımımız büyük bir başarıya daha imza atmak üzere.

 Kadrosunun tamamının Süper Lig kadrosunda yer aldığı oyuncularımız kendi liglerinde de büyük bir başarı yakalarken sezonu şampiyon tamamlamak istiyor. Altyapısıyla büyük bir yapılanmaya girişen ve yaş kategorilerinin hepsine de katılarak lig tecrübesini arttıran genç sporcularımız kulüp bünyesinde adını Denizli’de söz ettirdi.

                1996’dan 2000 doğumlu sporculara kadar Denizlispor ve Denizli Belediyespor altyapısına transferi gerçekleşebilecek 7-8 oyuncumuz için de ilgili görüşmeler devam etmektedir.

                ÇİVRİLSPOR GELECEĞİNİ KURTARDI

                100’ün üzerinde bir sporcu ordumuz var diyen Çivrilspor Antrenörü Hakan Keysan’ın açıklamasını sunuyoruz:

                Hiç ara vermeden geçen yaz ayından beri 4 antrenörle çalışmalarımızı sürdürdük. U kategorilerden 11 yaş hariç hepsine katıldık. Bunların çoğunda iyi dereceler elde ettiğimiz gibi asıl olan her yaş için sporcu kadromuz hazır hale geldi. U-16 ve 17 grubundan sporcularımızı (Toplam 14 kişi) A takıma monte ettik. A takımda kademeli olarak yabancı oyucuları azalttık. Bir futbol kulübünü sadece A takım olarak görmek, futbola tersinden bakmaktır. Asıl olan altyapıdır. Yetiştirdiğiniz oyuncu sayısıdır. A takım bunda sadece küçük bir unsurdur. Ve orada da yetiştirdiğiniz kendi sporcularınız, oynattığınız Çivrillilerdir aslolan.

                Bu sezon toplam 7 lige girildi. A takım hedeflediği Süper Ligte tutundu. U-17’de Play Of oynayarak büyük bir başarı yakalandı. U-19’da ise büyük aksilik olmazsa Şampiyon olarak önemli bir başarı yakalanacak. Bu her kategoride toplam 105 sporcumuz maçlara çıktı. Oynanan 76 maçtan sonra sporculara yemek verildi.  Malzemeleri karşılandı. Her gün Çivril Stadı’nda antrenmanlar yapıldı. Şimdi Yaz Okulu kayıtlarımız başlamış durumdadır. Belediyeye kayıt yaptırıp yeni sporcular ve yeteneklerle çalışmalarımızı yaz ayı boyunca da bırakmayacağız.

                Başta Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Kulübümüz yönetimi ve başkanımız Mehmet Akbıyık, değerli ve yetenekli sporcularımız, onları destekleyen aileleri ve antrenör arkadaşlarıma, bizi izleyerek destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederim.



1004 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası