• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

ÖZEL İDARE İŞ HANININ SATILMASI KARARI YANLIŞTIR

Denizli İl Özel İdaresi İl Encümeni Çivril’deki 640 metrekare arsa üzerindeki 5 katlı iş hanını bugün satıyor. Denizli il Özel İdaresi, zemin + 4 katlı olanÇivril Özel İdare İşhanı için 650 bin TL tahmini fiyat ve 19 bin 500 TL geçici teminat belirledi. İhale bugün 14:15 de Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.
Özel idare binasının 650 bin TL lik bedelle satışa çıkartılmasına Çivrilli vatandaşlar büyük tepki gösterirken bazı vatandaşlar da “neden ilk olarak Çivril Özel İdare Binası satılıyor bunu biri açıklasın” diyerek tepki gösterdiler. İl Genel Meclisinin aldığı kararın politik olduğunu belirten vatandaşlar Özel İdarenin satılması Çivril’e verilen bir cezadır derken il genel meclisindeki Çivrilli üyelerin konuyu Çivril Kamuoyuna izah etmeleri gerektiğini belirttiler.
Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’da konu ile ilgili olarak Özel İdare İş Hanının fiyatı ne olursa olsun satılmaması gerektiğini belirterek, kısa zaman sonra büyükşehir olacağız. Büyükşehir olduğumuzda il özel idaresi kapanacak. Eğer satılmazsa Özel İdare İş Hanı Çivril Belediyesi’nin malı olacak ve dolayısyla Çivril Belediyesi’ne gelir getirecek. Buranın satılması kesinlikle yanlıştır.
Biz Çivril Belediyesi olarak büyükşehire bağlandığımızda itfaiye ekibimiz ve ekipmanlarımızı Denizli’ye devredeceğiz. Devir olmadan önce istersek biz de ekipmanlarımızı satıp paraya çevirebiliriz. Mezbamız büyük şehre bağlanacak istersek orayı da bağlanmadan önce satabiliriz. Ancak böyle uygulamalara karşıyız, bu binanın neden satıldığını Çivril kamuoyuna il genel meclisi üyelerinin söylemesi gerekmektedir” dedi.



868 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası