• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

23 NİSAN İKİNCİ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

03/05/2023

23 NİSAN İKİNCİ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

    Çivril Belediyesi 23 Nisan çocuk şenliğinin ikincisini yaptı.

    İlki geçen yıl yapılan Çivril Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliklerinin ikincisi 29 – 30 Nisan tarihlerinde yapıldı.

    Çivril Kapalı Pazaryerinde yapılan şenliklere katılan binlerce çocuk oyun parkurlarında gönüllerince eğlenirken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

    Sabah saatlerinde düzenlenen açılış programı ile kapılarını çocuklara açan çocuk şenliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural çocukların ulusal egemenlik bayramlarını doyasıya kutlamaları için her türlü olanağı sağlayacaklarını belirterek “İlkini geçen yıl yaptığımız çocuk şenliğimizin ikincisini düzenliyoruz. Şenlikler bu yıl 23 Nisan Bayramı, Ramazan Bayramı ile çakıştığı için birkaç gün ileri tarihe alınarak yapıldı. Cumartesi sabah başlayan etkinliklerimiz Pazar günü akşam saatlerine kadar sürdü. Binlerce çocuğumuz iki gün boyunca aileleri ile hem 23 Nisan Çocuk Bayramlarını kutladı, hem de açılan oyun alanlarında gönüllerince eğlendiler. Çocuk şenliklerimizi geleneksel hale getirdik, bundan sonra her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çocuklarımızla doya doya kutlayacağız” dedi.

    Pazar yerinde yapılan Çivril Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliğinde geleneksel akıl oyunlarının yanı sıra Karagöz Hacivat, gösterisi Nasrettin Hoca gösterisi, halk oyunları, yarışmalar, fotoğraf sergisi yer aldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası