• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

15/04/2023

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

    Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları futsal şampiyonası sona erdi.

    Çivril’de okul sporları faaliyetleri kapsamında ilçe spor salonunda düzenlenen okullar arası futsal turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi. Beş kategoride 28 takımın katıldığı turnuva sonunda şampiyon olan takımlar madalya ve kupalarını ilçe milli eğitim müdürünün elinden aldı.

    Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında 28 okul takımından 117 sporcunun katılımı ile başlayan okullar arası gençler futsal ilçe birinciliği müsabakaları küçükler, yıldızlar, erkekler ve kızlar kategorilerinde oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

    İlçe spor salonunda yaklaşık bir hafta süren müsabakaların final karşılaşmalarına öğrenciler, veliler ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerini alan öğrenciler ise maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldular.

    Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada küçüklerde Nevişet Kameroğlu Ortaokulu, yıldız kızlarda Nevişet Kameroğlu Orta Okulu, yıldız erkeklerde Nevişet Kameroğlu ortaokulu, genç kızlarda Emine Özcan Anadolu Lisesi ve genç erkeklerde Şevkiye Özel Fen Lisesi ilçe şampiyonu oldu.

    Kategorilerinde şampiyon olan takımlar ve sporcular madalya ve kupalarını Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ve Çivril İlçe Spor Gençlik Müdürü Erkan Vural’ın elinde aldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası