• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

DÜĞÜM PAZAR GÜNÜ ÇÖZÜLECEK

15/04/2023

DÜĞÜM PAZAR GÜNÜ ÇÖZÜLECEK

    Play Off’ta Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesi veren Yeşil Çivril Belediye spor şansını son maça bıraktı.

    Süper Amatör Ligi (SAL) namağlup tamamlayarak PlayOff’lara kalan Yeşil Çivril Belediye Spor oynadığı maçlarda puanını 7’ye çıkardı.

    SAL sezon öncesinde hedefi BAL olarak belirleyen ve yaptığı transferlerle güçlü bir ekip kuran Yeşil Çivril Belediye Spor yenilgisiz tamamladığı lig sonunda BAL için Play Off liginde mücadele etme hakkı kazandı.

    Play Off’da ilk maçında 3 – 1 galibiyetle ayrılan Yeşil Çivril Belediye Spor ikinci maçında Irlıganlı Spora 2 – 0 mağlup oldu. Play Off liginin üçüncü maçında Kartal Spor ile 0 – 0 berabere kalan yeşil beyazlılar dördüncü maçında İstiklal Spor’u 2 - 0 yenerek oynadığı dört maç sonunda iki galibiyet bir yenilgi ve bir beraberlik aldı. Yeşil Çivril Belediye Spor PlayOff liginde Çal Belediye Spor ve Irlıganlı Sporun ardından 7 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

    16 Nisan Pazar günü Akkonak Stadyumunda oynanacak ligin son maçında Çal Belediye Spor ile karşılaşacak Yeşil Çivril Belediye Spor bu maçı galip tamamlarsa Playot turunu garantileyecek. Irlıganlı Sporun puan kaybetmesi durumunda ise direk bal ligine çıkacak.

    Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Başkanı Yasin Göktaş yaptğı açıklamada tüm Çivril’lileri Pazar günü oynanacak müsabakaya davet etti. Göktaş; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü her branşta elde ettiği başarılarla Denizli’nin en göze çarpan kulübü olmayı başardı. Özellikle futbolda elde ettiğimiz başarılarla taraftarın gönlünde taht kuran ekibimiz bütün Çivril halkının dikkatini çekti. Yapılan müsabakalarda trübünler tıklım tıklım dolarken, stadyum ve çevresi de değişti.

    Ligin son maçına önümüzdeki Pazar günü çıkacağız. Öncelikle centilmenlik çerçevesinde geçmesini arzuladığımız bu maçta parolamız mutlak galibiyet olacak. Oyuncularımızın morali yerinde taraftarımızın desteği ile maçtan galibiyetle ayrılacağımızdan hiç şüphem yok. Tüm Çivril’lileri bu müsabakaya davet ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası