• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

KAYMAKAM HASAN AKBULUT’TAN GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

16/03/2023

KAYMAKAM HASAN AKBULUT’TAN GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

    Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut Çivril Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

    Dernek merkezini ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut, dernek başkanı Hasan Genç ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

    Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gaziler ile bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi. Kaymakam Akbulut her zaman gazilerin yanında yer alacaklarını belirterek gazilere “Sizler bizlere emanetsiniz. Kapım sizlere her zaman açık. Muharip Gaziler Derneği’ni sık sık ziyaret edeceğiz” dedi.

    Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, Kaymakam Akbulut   “Bizler şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Şehit ailelerini ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Şehit ailelerimize ve gazilerimize her zaman kapımız açıktır” dedi.

    Çivril Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Ziyaretiniz bizi fazlası ile sevindirdi, gururlandırdı. Unutulmak istemiyoruz.  Sizi tanıdıktan sonra çok şanslı olduğumuzu söyledik. Sizin gibi bir kaymakamımızın olmasından da gurur duyuyoruz” dedi.

    Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası