• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

MİLLET İTTİFAKI; “HALİL İBRAHİM SOFRAMIZI BÜYÜTECEĞİZ”

16/03/2023

MİLLET İTTİFAKI; “HALİL İBRAHİM SOFRAMIZI BÜYÜTECEĞİZ”

    Millet İttifakının Denizli İl Başkanları Şiir Otel’de bir araya geldiler. Deprem felaketi nedeniyle yapılan çalışmalar ve iktidar yolunda izlenecek ortak yol haritasının ele alındığı toplantıda “Halil İbrahim Soframızı büyüteceğiz” mesajı çıktı.

    Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum, Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş’ın hazır bulunduğu toplantıya, İyi Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk, mazereti nedeniyle telekonferans yöntemiyle katıldı.

    Toplantıda, ortak seçim çalışmaları kapsamında koordinasyon merkezi kurulması, sandık ve seçim güvenliğinin sağlanması, hep birlikte programlı bir şekilde çalışılması, tüm seçim bölgelerinin ve seçmenlerin ziyaret edilerek, ülkenin geldiği nokta, yaşanan sorunlar ve çözüm yollarının seçmenlere anlatılması konusunda yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

    Millet İttifakının İl Başkanları toplantıdan sonra yaptıkları açıklamada, “Milletimizi en geniş yelpazede temsil eden 6 siyasi parti olarak Cumhuriyet tarihinin en derin yönetim ve ekonomik krizini aşmak amacıyla büyük bir kararlılıkla yürüttüğümüz ortak çalışmalar sonucunda hukuk, kamu yönetimi, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık, denetim, ekonomi, finans ve istihdam, bilim, Ar-Ge, yenilikçilik, girişimcilik ve dijital dönüşüm, sektörel politikalar, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar, dış politika, savunma, güvenlik ve göç olmak üzere 2 bin 300’den fazla somut hedef, politika ve projeleri ortaya koyduk” denildi.

    Açıklamada; Millet İttifakı iktidarında, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğine vurgu yapılarak, "Soframız, Halil İbrahim sofrasıdır. Bu sofra Hakkın, hukukun, adaletin öne çıktığı, barışın ve kardeşliğin sofrasıdır. Amacımız Türkiye'yi neşeli, huzurlu ve bereketli günlere taşımaktır. Türkiye'yi istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır.

    Hiç kimse merak etmesi ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız. Yolumuz açık olsun" ifadelerine yer verildi.

    Toplantıya katılan İl Başkanları ayrıca tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü de kutlayarak, “Millet İttifakı olarak, kadın cinayetlerini önleyerek, kadınlarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için gerekli düzenlemeleri yapacağımızın sözünü veriyoruz” denildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası