• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

DENİZLİ ÇOCUK KORUMA DERNEĞİ DEPREM BÖLGESİNDE ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA KURDU

16/03/2023

DENİZLİ ÇOCUK KORUMA DERNEĞİ DEPREM BÖLGESİNDE ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA KURDU

    Denizli Çocuk Koruma Derneği depremden etkilenen çocuklara moral vermek için Hatay’da sinema gösterisi düzenledi.

    Deprem sürecinde bölgede erzak dağıtımı, enkaz kaldırma gibi çalışmalara katılan ve destek veren Denizli Çocuk Koruma Derneği deprem çocukları için sinema gösterisi hazırladı. Çivril Belediyesinin de destek verdiği çalışmada yüzlerce çocuk izlediği filmlerle depremin olumsuz etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

    Çivril’de topladığı oyuncak ve kitapları Hatay Samandağ ilçesine götüren Denizli Çocuk Koruma Derneği çocuklara unutamayacağı bir gün yaşattı. Yüzlerce çocuk kendilerine hediye dilen oyuncak ve kitaplarla mutlu olurken dernek ve Çivril Belediyesi hazırladığı açık hava sinema alanında çocuklara film gösterimi de yaptı.

    Hayatımın En Anlamlı Zamanları

    Dernek çalışmaları ve sinema gösterimi hakkında bilgi veren dernek başkanı Erkan Atila çocuklar için yapılan çalışmaları hayatının en anlamlı zamanları olarak değerlendirerek “Hatay Samandağ' da bu sefer çocuklar için geldik. Hayatımın en anlamlı zamanları. Başta Denizli Çocuk Koruma Derneğinin çocuk dostu dayanışmacılarına, ekibin topladığı oyuncak, bisiklet, hikâye ve okuma kitapları, tokalar, takılar, ayakkabılar, boyama kitapları, kalemler, oyun hamurları, özenle seçilmiş malzemeler için teşekkür ederim. Aracıyla bize destek veren Çivril Belediyesine, köpek mamaları, yüzlerce top ve oyuncak için Erkan Aras ve dostlarına, özel destekleri için Burak Yılmaz ve arkadaşları, Ülkü Erdem, Sevtap Yavuz ve Murat Yavuz , Emine Cagsur-Çarpar , Havva Kuyucu, Ayfer Çarpar Ölmez , Marseyas Cengiz Ölmez, Soner Çarpar  ve tüm dostlara teşekkür ederim. Bugün burada Sinemalarımız var, oyunlarımız var, dayanışmamız var. Çünkü işin içinde çocuklar var” diyerek duygularını dile getirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası