• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL YARDIM VE HAYIRSEVER OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

08/03/2023

ÇİVRİL YARDIM VE HAYIRSEVER OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

    Mart ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşan başkan Niyazi Vural 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş depreminin yaralarının ülkece el birliği ile sarılmaya devam ettiğini belirtti.

Devlet Büyük Bir Hızla

Koordine Olarak Çalışmalara Başladı

    Deprem sonrası devletin hızlı bir şekilde afet bölgesine hareket ettiğini ve çalışmalara başladığını belirten başkan Niyazi Vural “11 ilimizi etkileyen deprem sonrası devlet tüm kurumları ile bölgede hızlı bir şekilde koordine olarak çalışmaya başladı. Ben deprem sonrası belediye meclis üyesi arkadaşlarımla bölgeye gittim, çalışmalara katıldım ve size samimiyetimle ifade ediyorum bu büyüklükteki bir felakette yapılabilecek en iyi organizasyon ve koordinasyonla çalışmalar sürdürüldü” dedi.

    Çivril’de Gerekli Çalışma Yaparak Tedbirleri Ele Aldık

    Deprem sonrası Çivril’de afet durum konusunda çalışma başlatıldığını belirten başkan Vural “Deprem sonrası Çivril’e döndüğümüzde belediyemizde ilgili birimlerimizle durum değerlendirmesi yaptık. Arama kurtarma ekibi kurma noktasında çalışma başlattık. Zabıta müdürlüğümüz bu konuda gerekli adımları attı. Allah bu tür bir felaketi tekrar yaşatmasın ama biz elimizden gelen tedbir ve önlemleri almak zorundayız” dedi.

    Yardımsever Çivril Kendini Gösterdi

    Konuşmasının son kısmında Çivril’den deprem bölgesine gönderilen yardım ve desteklere anlatan başkan Niyazi Vural “Deprem sonrası kaymakamlığımız ve Denizli Valiliği öncülüğünde koordine olarak yardım malzemesi ve erzak topladık. Gençlik merkezimizde toplanan eşyaların tasnifini yaparak hızlı bir şekilde deprem bölgesine gönderdik. 6 Şubattan bugüne kadar Çivril’den deprem bölgesine 16 tır eşya ve erzak gitti. Bunun yanında mahallelerimizden muhtarlıklar ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile çok sayıda yardım konvoyu bölgeye gitti. Çivrilli hayırseverler iş makinesi kamyon gibi acil iş makinesi ve ekipman desteğinde bulundu. Her zaman hayırseverliği ile dikkat çekmiş bir ilçe olan Çivril deprem felaketinde gösterdiği gayret ve sergilediği dayanışma ile yine yardımseverliği ile kendini gösterdi. Hatay Samandağ ilçesinde valiliğimizin gösterdiğ alanda halen belediyemiz ve Kızılay Çivril Şubesi tarafından açılan aşevimiz günde 3 öğün yemek dağıtmaya devam ediyor. Ben destek veren, yardım gönderen, deprem bölgesinden Çivril’e gelen depremzedelere evini açan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum Çivril kendine yakışanı yaptı” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası