• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

HAMAM İNŞAATI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

08/03/2023

HAMAM İNŞAATI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

    Çivril Belediyesi tarafından Hamam Mahallesi Kumluk bölgesinde yapımı süren ‘Belediye Hamamı’ inşaatı hızla yükseliyor.

    İçerisinde şok havuzu, sauna, buhar odaları ve masaj odaları olacak olan hamamın kaba inşaatının tamamlanmasından sonra  ince işçiliğinin de ihale dilerek hamamın yıl sonuna kadar hizmete açılmasının hedeflendiği belirtildi..

    Yıllardır eksikliği hissedilen ve her belediye başkanın seçim vaatleri arasında yer alan Çivril Hamamı inşaatı devam ediyor. Çivril’in genç girişimcilerinden MAP yapı firma sahibi Hasan Hüseyin Kesimci’nin yükleniciliğini yaptığı 650 metrekare toplam alan içinde, içerisinde şok havuzu, sauna, buhar odaları ve masaj odaları olacak hamamın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. İnşaatı devam eden hamamın 2023 yılı içinde tamamlanması ve hizmete açılması hedefleniyor.

    Çivril’e verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye başkanı Niyazi Vural “Yıllardır istenen ve beklenen hamamı yapmak bize nasip oldu. Çivril halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Hamam inşaatımızın kabası bitmek üzere en kısa zamanda ince ve iç işçiliğini de ihale ederek çalışmaları tamamlayacağız ve halkımızın kullanımına açacağız” dedi.

    Türklerin yaşamında hamamların sadece bir yıkanma yeri olmadığını, sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerin yaşandığı merkezler olduğuna işaret eden başkan Vural “Kültürümüz ve geleneklerimizde önemli bir yere sahip olan hamam inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında Çivril hem kültürel hem de turizm yönünden büyük bir eser kazanacak. Hamamımız tamamlandığında toplam 650 metrekare kullanım alanlı olacak. Böylelikle hamam projesi ile bölgemizdeki bir eksikliği daha gidermiş olacağız. Binamızda Türk hamamı, sauna, buhar odası, duşlar, masaj odası, kese masaj odası, dinlenme salonu, soyunma odaları, tuvalet, şok havuzu, erkek ve bayan kuaförü gibi birçok donatı bulunacak. Mimarisi, yapısı ve içerisindeki birçok farklı motif ve süslemeyle Türk kültürünü yansıtan figürleriyle Çivril’e yakışan bir proje olacaktır” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası