• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

YASİN ÖZTÜRK DEPREM BÖLGESİNDE

03/03/2023

YASİN ÖZTÜRK DEPREM BÖLGESİNDE

    İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk 6 Şubat tarihinden beri deprem bölgesi ile ilişkisini hiç kesmedi.

    Yaşanan deprem sonrası bölgeye giden İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk İYİ parti koordinasyon merkezindeki görevine devam ediyor. Enkaz kaldırma çalışmalarını yakından takip ve koordine eden Öztürk çalışmaların tamamlanmasının ardından erzak ve malzeme dağıtım noktasında görev aldı.

    Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremden sonra deprem bölgesine giden İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Adıyaman’da çalışmalarına ve görevine devam ediyor. İYİ Parti Deprem Koordinasyon Merkezinde görev alan Yasin Öztürk bölge halkının ihtiyaç ve gereksinimlerinin tedarik edilmesi ve depremzedelere ulaştırılması noktasında görevlilerle birlikte çalışıyor. Arama kurtarma çalışmalarının sona ermesinin ardından da Adıyaman’dan ayrılmayan Yasin Öztürk İYİ Parti gençlik kolları üyeleri ile birlikte depremden etkilenen çocuklarla bir araya geliyor.

    Ziyaret ettiği bölgedeki aile ve çocuklarla yakından ilgilenen Yasin Öztürk çocuklara oyuncak ve boyama kitabı hediye etti.  Acıyı ve üzüntüyü birlikte atlatacaklarını belirten Öztürk, depremden etkilenen çocukların acı ve korkuyu unutmalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek “Gençlik kolları ekibimiz depremzede çocuklarımıza yaşadıkları travmayı unutturmaya çalışıyorlar. Geleceğimiz, biricik çocuklarımız, yüzünüzdeki tebessüm, gözünüzdeki ışıltı bizlere güç veriyor. Yaralarımızı birlikte sarıyoruz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası