• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

23/02/2023

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

    Yeşil Çivril Belediye Spor yönetimi Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından Hatay’ın Samandağ ilçesinde çocuklar ile bir araya geldi.

    Yeşil Çivril Belediye Spor yönetimi asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine gitti.  Depremden etkilenen çocuklar ile bir araya gelen yöneticiler, depremzede ailelerin çocuklarına süt, oyuncak ve su dağıttılar. Daha sonra yöneticiler, Hatay’ın Samandağ ilçesinde Çivril Belediyesi ile Türk Kızılayı’nın faaliyete geçirdiği sahra aşevinde  depremzedeler  ile bir araya geldi.

    Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Başkanı Yasin Göktaş, yaşanan depremin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek; “Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte deprem bölgesinde bulunan çocuklar için bir şeyler yapmak istedik. Bir hafta boyunca Çivril’den hayırseverlerin bağışları ile topladığımız oyuncakları, sütleri ve suları minibüs ile Samandağ ilçesindeki çocuklara getirdik. Belediyemiz ve Türk Kızılayı Çivril Şubesi tarafından Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan sahra aşevini ziyaret ederek, afetzede kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” şeklinde konuştu.

    Ziyarette Çivril Belediye Meclis Üyesi Lütfi Karaman’da yer aldı.  Depremzede çocuklar, Yeşil Çivril Belediye Spor’un formasını giyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası