• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

ÇİVRİL BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE AŞEVİ KURDU

23/02/2023

ÇİVRİL BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE AŞEVİ KURDU

    Çivril Belediyesi deprem bölgesi Hatay’da sahra aşevini faaliyete geçirdi.

    Deprem bölgesinde yaraların sarılması için bütün imkanlarını seferber eden Çivril Belediyesi deprem bölgesinde sahra aşevi kurdu.

    Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çivril’de de depremin ilk anından itibaren yardımlar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi tarafından deprem bölgesi Hatay’da sahra aşevi kurularak günlük 1000 kişiye öğle ve akşam sıcak çorba ve yemek dağıtılıyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Deprem bölgesinde yaraların sarılması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Günlerdir hem afetle hem de gıda sorunu ile mücadele eden depremzede kardeşlerimiz için sıcak bir kap yemeğin anlamının çok büyük olduğunu biliyoruz. Bizlerde Türk Kızılayımız, belediye personelimiz ile birlikte deprem bölgesi Hatay’da sahra aşevi kurarak, günlük öğle ve akşam binlerce  kişiye sıcak çorba ve yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu zor günleri inşallah birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

    Çivril Belediyesi ilçe kaymakamlığı ile birlikte deprem bölgesinden gelen afetzedelere de hem barınacakları yer buluyor, hem de ihtiyaçları için destekte bulunuyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası