• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

BAŞKAN VURAL; “YETİMİN HAKKINI YEDİRMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

15/02/2023

BAŞKAN VURAL; “YETİMİN HAKKINI YEDİRMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

    10 Şubat 2023 Cuma gün yapılan İkinci oturum ile Şubat ayı meclis toplantısı tamamlandı. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın 90 milyon lira borçlanma yetkisi istediği kritik toplantıda yetki oy çokluğu ile Niyazi Vural’a verildi.

    Komisyon kararlarının oylandığı meclis toplantısına CHP’li meclis üyesi Nuri Özen ile İYİ Partili Koray Eren mazeretleri sebebiyle katılmazken CHP’li meclis üyesi Gönül Emre ile AK Partili meclis üyesi Özkan Avcı katılmadı.

    Meclis başkanı Niyazi Vural meclis toplantısı öncesi Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem bölgesine gönderilen yardımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çivril Belediyesi olarak deprem bölgesine 5 personel ile 8 tır erzak ve eşya gönderdiklerini belirten başkan Vural “Oraya giden arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla devletin bütün birimleri enkaz kaldırma ve göçük altında kalan vatandaşlara ulaşmak için aralıksız çalışıyor. Tüm ülke birlik içinde elinden geleni yapıyor” dedi.

    Konuşmaların ardından komisyonlara gönderilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

    90 MİLYONU ÇİVRİL’E HİZMET İÇİN KULLANACAĞIZ

    Başkan Niyazi Vural’ın 90 MİLYON Lira borçlanma yetkisi istediği plan bütçe komisyonuna gönderilen gündem maddesine komisyonda CHP ve İYİ partili meclis üyelerinin ret oyu verdi. Komisyonda muhalefet tarafından onaylanmayan borçlanma ile yapmak istedikleri planları, projeleri anlatan başkan Niyazi Vural, “Bu parayı milletimizin bizlere bir emaneti olarak biliyoruz ve burada yetimin hakkını yedirmeden en güzel şekilde Çivrilmiz’in hizmetleri için kullanacağımıza sizlerin de bir tereddüdü olmadığını biliyorum takdir meclisindir. Biz bu parayı bulacağız ve Çivrilli hemşehrilerimize vaat ettiğimiz projeleri gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız.” Dedi.

    Yapılan oylamada AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri 90 milyon lira borçlanılması maddesine evet oyu verirken İYİ Parti ve CHP’li meclis üyeleri borçlanmaya hayır oyu verdi. Gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası