• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ÇİVRİL TOPYEKÜN YARDIMA KOŞTU

08/02/2023

ÇİVRİL TOPYEKÜN YARDIMA KOŞTU

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası Çivril yardım için koştu.

    Çivril Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına kısa sürede binlerce mont, kazak ve battaniye ile gıda maddesi gelirken Çivrilli vatandaşlar yardım için birbiriyle yarıştı.

    Çivril Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Çivril şubesi tarafından yürütülen yardım kampanyası için vatandaşlar istenilen malzemelerden oluşan yardım kolilerini Kızılay şubesine teslim ederken Çivrilli paket teslimat şirketi ‘Nerede Kaldı’ da tüm siparişleri iptal ederek köy ve mahallelerden yapılacak yardımları toplamaya başladı.

    KÖY VE MAHALLELERDEN ÜCRETSİZ PAKET KOLİ TOPLAYACAĞIZ

    Çivrilli dağıtım şirketi Nerede Kaldı’da yardım kampanyasına destek verdi. Firma yardım yapmak isteyen vatandaşların koli ve yardırmalarını bulundukları bölgeden alıp Kızılay şubesine götürüyor. Bünyesinde bulunan araç ve motosikletleri kampanyaya tahsis ettiklerini belirten Hüsam Odabaşı “Bugün birlik günü Nerede Kaldı olarak motokuryelerimiz ve araçlarımızla Çivril ve mahallelerinden bize ulaşan tüm vatandaşlarımızın paketlerini alıp Kızılay şubesine bırakacağız. Kampanya bitene kadar vatandaşlar bize ulaşıp paketlerini ücretsiz gönderebilirler” dedi.        Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası