• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

DEVLETİN KAPISI VATANDAŞA HER ZAMAN AÇIK

25/01/2023

DEVLETİN KAPISI VATANDAŞA HER ZAMAN AÇIK

    Cabar mahallesini ziyaret eden kaymakam Hasan Akbulut köy sakinleri ile sohbet etti.

    Mahalle gezilerine başlayan kaymakam Hasan Akbulut ilk ziyaretini Cabar mahallesine yaptı. Milli Mücadele şehitliğinde incelemelerde bulunan kaymakam Akbulut ve beraberindekiler şehitler için dua etti.

    İlçe merkezinde esnaf ve STK ziyaretlerini sürdüren Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Cabar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Hasan Akbulut Cabar mahallesinde ilk olarak Milli Mücadele Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlik ve Cabar mahallesinin yaşadığı Yunan baskını ile ilgili köy muhtarından bilgi alan kaymakam Akbulut ve beraberindekiler daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

    Mahalle sakinleri ile tanışan istek ve taleplerini dinleyen kaymakam Hasan Akbulut kaymakamlığın kapısının her zaman açık olduğunu belirterek “Bugün ben geldim çayınızı içtim inşallah sık sık gelip gideceğiz, sizleri de her zaman beklerim, sizlerde bizim çayımızı için. Devletin kapısı her zaman vatandaşa açıktır. Vatandaşın başımız üstünde yeri var” dedi. Cabar baskını ve yaşanan zulümle ilgili olarak muhtar ve köy sakinleri ile bir süre sohbet eden kaymakam Hasan Akbulut, Çivril’in milli mücadelede önemli bir rol üstlendiğini belirterek yaşananların unutulmaması ve kayıt altına alınması gerektiğini ifade etti.

    Kaymakam Hasan Akbulut daha sonra Gürpınar, Karalar ve Karabedirler mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

    Kaymakam Hasan Akbulut’un köy ziyaretlerine ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çoban, ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi de eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası