• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

DENİZLİ ÇOCUK KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

08/12/2022

DENİZLİ ÇOCUK KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

    Denizli Çocuk Koruma Derneği kuruldu. Derneğin ilk toplantısını Çivril’de gerçekleştiren Başkan Erkan Atilla katılımcılara derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi vererek, vatandaşlardan destek istedi. Atilla düzenlenen toplantıda çocukların korunmaya ihityacı olduğunu ve hiç bir çocuğun yalnız olmayacağının altını çizerek, “Çocuklar susada biz susmayacağız” dedi. Atiila konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

    “Çocukların hangi ekonomik koşulda olursa olsun haklarına eriştiği, sevgi ve güvenle büyüdüğü, eğitimlerine eksiksiz devam edebildiği, kendi kendilerine yetebildikleri bir toplumda yer almalarını sağlamak için önleyici, koruyucu ve iyileştirici çözümlerle hizmet sunmak için varız.

    Çocukların ihmal ve istismara uğramadığı bir yaşam, mağdur olduklarında da çocuğun yanında olmak için varız.

    Hiçbir topluluğun  ve düşüncenin bunları örtmeye gücü yetmeyecek. Sessizliğe zorlanan, ifadesi değiştirilmeye, yumuşatılmaya çalışılan çocuklar için varız.

    Özel gereksinimli çocuklara daha fazla cevap veren bir eğitim için varız. Bu çocuklarımızın kendilerinin iş üretebilmesi  için varız.

    Sadece yüzde ona giren öğrencilerle değil, hepsiyle gurur duyuyoruz. Hepsi için varız.

    Çocukların temel hakkı olan seçmeli dersleri kendileri seçebilmesi, öğrencilere keyfi dayatmalar yapılmaması için varız.

    Bağımlılıkların artarak konuşulduğu zamanımızda sorunların derinliğine tartışılarak gerçek ve kalıcı çözümler üretilmesi için varız.

    Teknoloji yerine daha fazla doğa, daha fazla sanat, daha fazla spor için varız.

    Çocukları tüm haklarının korunduğu bir Denizli için devletimizin  tüm kurumlarıyla işbirliği içinde , yardımcı bir sivil toplum olarak varız.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası