• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

CHP ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

08/12/2022

CHP ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

    Cumhuriyet Halk Partisi Çivril örgütü tempo yükseltti.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vizyon açıklamalarından sonra saha çalışmalarını hızlandıran CHP Çivril Örgütü vatandaşlarla bir araya geldi.

    CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, grup başkan vekili Semih Dere ve meclis üyesi Nuri Özen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İmrallı ve Sarılar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle kahvelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler Aile Destek Sigortası ile CHP’nin ekonomi ve tarım politikaları ile ilgili bilgi verdi. Vatandaşların sorularına cevap veren ilçe başkanı Bedri Ataş İkinci yüzyıl vizyonu ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

    Çalışmalar hakkında değerlendirme yapan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş CHP örgütü olarak genel ve yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek “Örgüt olarak 2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimlere hazırız. Kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyelerimiz ile meclis üyelerimizle gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakamadan çalışmaya devam ediyoruz. Yeni yüzyılda Türkiye’nin lider ülke olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası