• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

08/12/2022

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

    Çivril Atasay Kamer MYO’da “Afet Farkındalık Eğitimi” konferansı düzenlendi .

    Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) Eğitim Şubesi eğitimcileri, Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) personele ve öğrencilere “Afet Farkındalık Eğitimi” verdi.

    Meslek yüksekokulu konferans salonunda yapılan eğitime, yüksek okul yöneticileri, akademisyenler, personel ve öğrenciler katıldı. Afet ve acil durum karşısında alınacak önlemlerin anlatıldığı eğitimde öğrencilere AFAD gönüllülük projesi hakkında da bilgiler verildi.

    Denizli AFAD Eğitim Şubesi Uzmanları, AFAD gönüllülüğü için meslek yüksekokulu öğrencilerine ve personeline çağrıda bulunarak, birçok okul ve kurumda başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amacıyla eğitimler ve bilgilendirmeler yaptıklarını ifade ettiler.

    Konferansta ayrıca; afet öncesi yapılması gereken hazırlıklar, deprem çantası hazırlama, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anlar, yangın, tahliye, ilk yardım, psikolojik ilk yardım konuları hakkında bilgiler verildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası