• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

26/11/2022

ÇİVRİL CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

    AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Çamlık Sosyal Tesislerinde yemekte buluştu.Türkiye'nin geleceği için Cumhur ittifakının kurulduğunu ifade eden AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Cumhur ittifakıyla birlik içerisinde 2023 seçimlerine emin adımlarla hazırlandıklarını söyledi.

    “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

    AK Parti Çivril İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Cumhur ittifakının ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  ilçe teşkilatı  akşam yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşan Başkan Ertuğrul, “Türkiye’nin geleceği ve bekası için AK Parti, MHP ve BBP olarak bir araya gelip Cumhur ittifakı kuruldu. Bizler Çivril Cumhur ittifakı olarak daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya gayret gösteriyoruz.  Cumhur İttifakı'nın tek amacı Türkiye'yi büyük ve güçlü bir devlet haline getirmektir. Bizler üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Milletimizle gönül köprülerimizi sağlamlaştırıyoruz. Ayrıca bu geceye renk kattığınız için hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Çivril’de Cumhur ittifakını gümbür gümbür duyurmaya devam edeceğiz ”dedi.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Lütfi Karaman, yemekli organizasyonu yapan AK Parti ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı geçmiş ile gelecek arasında bir köprüdür. Hiçbir arkadaşımızı, kardeşimizi kırmayalım. Dağda çobanlık yapan bir arkadaşımızın dahi oyuna ihtiyacımız var. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Çivril’de Cumhur ittifakı olarak en güçlü şekilde seçimlerden çıkmayı Rabbim nasip etsin”diye konuştu.Çivril Cumhur ittifakı ‘adayımız belli kararımız nettir’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla tekrar Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yapacaklarını vurguladılar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası